Stoelmassage

Stoelmassage

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is dé manier om in relatief korte tijd tot volledige ontspanning te komen.  Het is een laagdrempelige methode waarbij je in een speciaal ontworpen stoel plaatsneemt en je de kleding aanhoudt. Er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie.

De stoelmassage kan bestaan uit een behandeling van rug, nek, schouders, hoofd, armen, handen én benen. Een complete stoelmassage duurt ongeveer 30 minuten. Kortere massages zijn uiteraard ook mogelijk.

Wanneer kies je voor stoelmassage?

De stoelmassage kan puur als ontspanning dienen, maar kan ook gericht zijn op meer specifieke klachten aan bijvoorbeeld nek, schouders of armen.

Voor wie is stoelmassage geschikt?

Een stoelmassage is voor vrijwel iedereen prettig om te ondergaan. De stoelmassages zijn preventief bedoeld en geven extra ontspanning en verlichting. ls er sprake van specifieke klachten dan is het goed om dit vooraf te melden zodat ik hier rekening mee kan houden.

De stoelmassage is minder geschikt als je last hebt van acute ontstekingen, virusinfecties of koorts. Als je zwanger bent, wordt stoelmassage in de eerste 12 weken van de zwangerschap afgeraden.  Als je al langer zwanger bent dan kun je de massage gewoon ondergaan maar meld dit wel altijd van tevoren.

Als er meer ernstige gezondheidsklachten zijn, of als je onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan altijd eerst je huisarts of specialist.

 


STUDIO ZAANSTREEK: VOETREFLEXOLOGIE, ONTSPANNINGSMASSAGE, SPORTMASSAGE EN STOELMASSAGE

 

bloemenboedhahartjeslotus